Munka nélkül maradt Göd momentumos polgármestere

Már nemcsak a fegyelmi eljárás, hanem a munkavégzés alóli felmentés is jogerős.

2020. 08. 01. 12:41
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két héttel a korábbi szavazás után ismét kétharmados többséggel erősítette meg korábbi döntését a polgármester-ellenes gödi ellenzék. Így már nemcsak a fegyelmi eljárás, hanem a munkavégzés alóli felmentés is jogerős. A Göd honlapján élőben követhető testületi ülésen botrányok sora zajlott, érthetetlen módon a még csak két éve gödi lakos Balogh Csaba mellett kia­báló idősek álltak ki – sikertelenül. A fegyelmi eljárásra harminc napja van a háromtagú fegyelmi bizottságnak. Balogh Csaba a fegyelmi eljárás ideje alatt nem léphet be a polgármesteri hivatalba.

Mint korábban megírtuk, a gödi önkormányzat képviselő-testülete július 17-i ülésén többségi szavazással fegyelmi eljárást indított Göd momentumos polgármestere ellen. Június 29-én formailag is megszűnt a városban az ellenzéki összefogás, miután a képviselő-testület négy ellenzéki párti tagja bejelentette, új, önálló frakciót alakítanak. A négy képviselő szerint Balogh Csaba, Göd momentumos polgármestere felrúgta az ellenzéki megállapodást és becsapta a gödi embereket. Áprilisban írtuk meg, hogy alig öt hónap alatt tovatűnt az ellenzéki egység Göd városában, miután két alpolgármester, valamint két képviselő emberi és szakmai alkalmatlanságra hivatkozva feljelentette az összefogás balliberális pártjai­nak vezetőinél a korábban még általuk is támogatott Balogh Csaba polgármestert.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.