Nacsa Lőrinc: A baloldal vonja vissza oltásellenes nyilatkozatát!

A KDNP szóvivője szerint ha a baloldalon múlt volna, ma nem hárommillió, hanem sokkal kevesebb ember lenne beoltva.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2021. 04. 14. 13:28
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az oltásellenes nyilatkozatának visszavonására szólította fel a baloldalt a KDNP frakciószóvivője szerdán. Nacsa Lőrinc az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában felidézte, hogy a határozati javaslatot ötven képviselő írta alá, köztük Gyurcsány Ferenc, Jakab Péter és Szabó Tímea. – Ők azok, akik a leghangosabban támadják a járvány elleni védekezést, és azt követelik, hogy tiltsák be a keleti vakcinák használatát Magyarországon – jelezte a kormánypárti politikus, aki hozzátette:

ha a baloldalon múlt volna, ma nem hárommillió, hanem sokkal kevesebb ember lenne beoltva.

– Kedden ezért arra kértük a baloldalt, vonja vissza oltásellenes javaslatát, ezt azonban nem tették meg. Ez is mutatja, az oltásellenes baloldal folytatja az emberek elbizonytalanítását a vakcinákkal kapcsolatban.

A vírus elleni küzdelemben ugyanakkor nincs helye az ilyen felelőtlen magatartásnak, azt csak a védőoltásokkal tudják legyőzni

– fejtette ki a kereszténydemokrata politikus, aki arra kért mindenkit, ne higgyenek az oltásellenes baloldalnak, regisztráljanak, és oltassák be magukat.

– Minden vakcina biztonságos és hatékony

– jelentette ki a KDNP frakciószóvivője.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.