Nem szabad hagyni, hogy a brüsszeli eurokraták döntsenek a magyarok helyett!

Az Alapjogokért Központ üdvözli a kormány népszavazási kezdeményezését, és mindenkit arra buzdít, hogy szavazzon nemmel, és utasítsa el a genderideológiát!

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 07. 21. 12:32
A participant dressed in drag poses for a picture with a child during the "Drag Queen Story Hour" event, which according to organizers involves participants reading stories to children for an hour, in downtown Monterrey
Több esetben is kiderült, hogy a gyermekek szexuális indoktrinációját végző drag queenek elítélt erőszaktevők. Fotó: REUTERS Forrás: Reuters
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Alapjogokért Központ a végsőkig elkötelezett Magyarország szuverenitása mellett, és ellenez minden olyan ideológiai, politikai töltetű kísérletet, amely arra irányul, hogy ne a magyar választók közössége, hanem külső erők határozzák meg hazánk sorskérdéseit.

A központ ezért üdvözli a magyar kormány népszavazási kezdeményezését és mindenkit arra buzdít, hogy a gyermekek érdekeit tekintse elsődlegesnek, és szavazzon nemmel, utasítsa el a genderideológiát!

– hangsúlyozta közleményében az Alapjogokért Központ, miután Orbán Viktor miniszterelnök bejelentette, hogy gyermekvédelmi népszavazást kezdeményez öt kérdésben.

A szervezet felhívta a figyelmet arra, hogy a genderideológia körüli politikai vita mára olyan ideológiai harccá terebélyesedett, amely egyértelmű választóvonalat képez a józan ész hívei és a magukat progresszívnek nevező, a legalapvetőbb európai értékeket elhagyó csoportok között. Kiemelték, hogy

a genderideológia mára egész fennálló társadalmi rendünket, illetve az annak alapját képező családot is veszélyezteti, ezért a gyermekeket külön védelemnek kell megilletnie,

hogy megfelelő testi, szellemi és erkölcsi gondoskodáshoz való joguk biztosítva legyen. Ezért – mutattak rá – a gyermekvédelmi törvény jogalkotóit is az szándék vezérelte, hogy védelmezzék az egyre agresszívabbá váló genderpropagandával szemben leginkább védtelen korosztályokat, valamint törvényi szinten garantálják a szülők jogát, hogy megválaszthassák, gyermekük mikor, hol és milyen formában ismerkedik meg a különböző szexuális irányultságokkal.

Az Alapjogokért Központ közleményében végül leszögezték:

a migráció körül kialakult nemzetközi vitákhoz hasonlóan a gyermekek jövőjét érintő kérdésekben sem szabad hagyni, hogy a brüsszeli eurokraták és a nyílt társadalom hálózata döntsön a magyar választók helyett.

A népszavazás a demokratikus döntéshozatal legmagasabb szintje, amely jó és alkalmas eszköz a neomarxista liberalizmus hívei által Magyarországra gyakorolt nyomás elhárítására – húzták alá.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.