Nonszensz tiltakozni valami ellen, ami nincs is

Ezen a héten is rendhagyó volt a Hír TV Sajtóklub című műsora, annál is inkább, hiszen Bayer Zsolt helyén most Huth Gergely ült, Huth Gergely helyett pedig Bayer Zsolt jelentkezett be Skype-on. A vendégek további névsora nem változott: Gajdics Ottó, a Szabad Föld és a Karc FM főszerkesztője és Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője voltak a beszélgetőpartnerek.

Forrás: Hír TV2020. 03. 31. 14:39
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

- Online tüntetést tartottak. Ahogy Szabó Gergő kollégám az eseményt összefoglalta: „Itt a vége, diktatúra-elsöprő online gigamega tüntetést szerveztek Orbán Viktor ellen vasárnap este. Egy igazi felelős ellenzékit, egy diktatúra ellen harcoló honpolgárt a kijárási korlátozás sem akadályozhat meg abban, hogy tüntessen Orbán Viktor ellen, mert most a legfontosabb, a legidőszerűbb és ez a legjogosabb is. Hol van már az a hömpölygő, több tucat bátor tüntető, akik a többség nevében el akarták söpörni a sátáni Orbán rezsimet? Itt a lehetőség, hogy megmutassuk magunkat és a legjobb terepet válasszuk, az online bulit.” – Mit szóltok? Megremegett vajon Orbán Viktor uralma? – kérdezte Huth Gergely.

- Igazából ez tragikomikus, hogyha belegondoltok. Itt állunk egy ekkora baj kellős közepén és 6,7 ezer ember – ahogy ezt Geri az imént precízen megfogalmazta – azzal van elfoglalva vasárnap este, hogy online tüntetésen ül és tiltakozik valami ellen, ami nincs. Nonszensz – válaszolta Bayer Zsolt.

- Én egyébként döbbenten figyeltem és gondolkodtam el rajta, hogy ennek a járványnak minden hagyományos – idézőjelbe téve hagyományos – egészségügyi hatásán túl milyen hatásai tudnak még lenni a társadalomra, és hát azt látom, hogy az agylágyulás az egy ilyen járulékos történet ebben a járványban – mondta el véleményét Gajdics Ottó.

- Azt kell mondanom, hogy teljesen nyilvánvaló, továbbra sem érdekli őket az, hogy egy elképesztően veszélyes helyzet van az egész világon, és óriási erőfeszítéseket tesz a magyar kormány is annak érdekében, hogy a válságot amennyire lehet fékezze és egy csomó ember életben maradjon – fejtette ki véleményét Bencsik András.

A teljes beszélgetést ITT tekinthetik meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.