Olimpiai bajnokot ajánl a Fidesz Pécs vezetőjének

A Fidesz pécsi csoportja a tisztújító közgyűlésen döntött a csoport elnökségéről is. Eszerint titkos szavazáson nagy többséggel Hoppál Péter jelenlegi elnök újabb két évre kapott bizalmat.

Magyar Nemzet
2019. 06. 07. 7:05
VÁRI Attila
Budapest, 2018. szeptember 30. Vári Attila, a Magyar Vízilabda Szövetség újonnan megválasztott elnöke a szervezet tisztújító közgyűlésén a Duna Arénában 2018. szeptember 30-án. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt Fotó: Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vári Attila korábbi kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázót (képünkön), a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. vezérigazgatóját, a Miniszterelnöki Kabinetiroda szakértőjét, a Magyar Vízilabda-szövetség elnökét ajánlja Pécs polgármesterjelöltjének a Fidesz pécsi csoportja.Vári Attila a jelölést megtiszteltetésnek vette, elfogadta.

A szervezet közleménye szerint Páva Zsolt (Fidesz–KDNP), a baranyai megyeszékhely polgármestere bejelentette, nem kívánja ismét megmérettetni magát a 2019-es önkormányzati választásokon. Felidézték, hogy Páva Zsolt több mint tíz éve vezeti megszakítás nélkül a mecsekaljai várost, s összesen négyszer választották polgármesterré. Az ősszel leköszönő városvezető a Fidesz pécsi csoportgyűlésén többek között arról beszélt, hogy az Európa kulturális fővárosa programot sikerre vitték úgy, hogy annak előkészítése sehol nem tartott.

 

Felidézte azt is, hogy 2009-ben több negyvenmilliárdos adósságállománnyal kellett szembenézniük, de az elmúlt évet már 4,7 milliárdos többlettel zárta Pécs önkormányzata. Mindehhez a 2010-ben hivatalba lépő Orbán-kormány segítsége is fontos volt – mondta.

A Fidesz pécsi csoportja a tisztújító közgyűlésen döntött a csoport elnökségéről is. Eszerint titkos szavazáson nagy többséggel Hoppál Péter jelenlegi elnök újabb két évre kapott bizalmat, a csoport alelnökeivé választották Őri Lászlót, Guzsvány Attilát, Páva Zsoltot és Kövesi Máriát.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.