Orbán Viktor miniszterelnök az elmúlt 100 év és az elmúlt 10 év párhuzamáról adott áttekintést

Vasárnap 22. alkalommal tartotta meg Orbán Viktor miniszterelnök szokásos évértékelő beszédét. A Hír TV-ben élőben követték a beszédet Fricz Tamás és Lánczi Tamás politológusok.

Forrás: Hír TV2020. 02. 17. 12:23
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Viktor miniszterelnök az elmúlt 100 év és az elmúlt 10 év párhuzamáról adott áttekintést. Az Alapjogokért Központ kutatási tanácsadójának, Fricz Tamásnak az volt az észrevétele, hogy:

„Egy működőképes modellről indult ki a beszédében és azok voltak a mára fontos mozzanatok, hogy hogyan építjük ezt tovább.”

Lánczi Tamás politológus pedig a következőt emelte ki:

„Az ember mindig meggyőződik arról, hogy ma Magyarországon lényegében egy olyan politikus van, Orbán Viktor, aki képes arra, hogy egy országértékelő beszédben ne csak az elmúlt egy évet értékelje, hanem az egész kormányzati cselekvést beágyazza egy nagyobb történelmi keretbe. Láthattuk a középtávú értelmezését az elmúlt 10 évet és felvázolt egy 100 éves keretet is.”

 

A teljes beszélgetést IDE KATTINTVA tekinthetik meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.