Orbán zsenije lehervasztotta a mosolyt a baloldaliak arcáról

Nincsenek egy súlycsoportban.

2020. 07. 05. 8:36
ORBÁN Viktor
Budapest, 2020. március 30. Orbán Viktor miniszterelnök válaszol Harangozó Tamásnak, az MSZP frakcióvezető-helyettesének azonnali kérdésére az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. március 30-án. MTI/Máthé Zoltán Fotó: Máthé Zoltán

Nincsenek egy súlycsoportban.

Felhévizy nagy műgonddal szerelgette, csinosítgatta a dédszüleitől örökölt kakukkos órát, amit nem olyan régen talált meg a pincében, egy kacatokkal teli dobozban, és közben fél füllel hallgatta a parlamenti közvetítés szónokait.

Amikor az azonnali kérdésekre került sor, a hírlapíró félretette a félkész állapotban lévő órát, és leült a közvetítés elé. Természetesen az ellenzéki siserahad a miniszterelnököt ostromolta a tőlük megszokott hangnemben és stílusban, de Orbán Viktor válaszai talán még sziporkázóbbak voltak, mint eddig. Szép sorjában megkapta mindenki a tűpontos, de ugyanakkor vitriolos választ a kérdésére, Harangozó Tamástól Szabó Tímeán át egészen a folyton idétlenül vigyorgó Jakab Péterig.

Valljuk be, ez nem sportszerű a miniszterelnök részéről. Mert akárhogy nézzük, nagyon nincsenek egy súlycsoportban az ellenzéki hőzöngők Orbán Viktorral. A miniszterelnök zsenije ezúttal is lehervasztotta a mosolyt az egyre szánalmasabb baloldali kihívók arcáról – gondolta magában a közvetítés után Felhévizy Félix, majd visszaült az íróasztalához, feltette az okuláréját, és újra nekiveselkedett előcsalogatni a beszorult kakukkot dédszülei órájából.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, akkor kattintson ide: magyarnemzet.hu/poszt-trauma

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.