Pakson sem működik tovább a Jobbik

A szervezet egyhangú szavazással hozta meg a döntést. A Jobbik paksi szervezetének öt tagja volt, pártolókkal együtt tizenheten voltak.

Forrás: MTI2020. 03. 10. 14:28
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megszűnt a Jobbik paksi szervezete, amelynek elnöke kilépett a pártból; a döntésről a politikus tájékoztatta kedden az MTI-t.

Horváth Zoltán a lépést azzal indokolta, hogy nem látják azt a koncepciót, amellyel a párt előre tudna lépni.

- Tisztában vagyok azzal, hogy a Jobbiknak megújuláson kellene átmennie. Úgy gondoltam, hogy az új elnökség megfelelő személyi és szakmai hátteret biztosít ennek, ma úgy látom, hogy egyik sincs meg – mondta.

Nem kívánom hátráltatni a Jobbikot, de elfogadni sem tudom ezt – tette hozzá.

Elmondta azt is, hogy a szervezet egyhangú szavazással hozta meg a döntést. A Jobbik paksi szervezetének öt tagja volt, pártolókkal együtt tizenheten voltak.

Horváth Zoltán azt mondta: a Paksi Deák Ferenc Egyesület képviselőjeként továbbra is tagja marad a paksi önkormányzatnak.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.