Rengeteg drog volt a dílerek kocsijában is

Magyar Nemzet
2019. 08. 14. 8:48
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Összesen százmillió forint értékű drogot foglaltak le a rendőrök attól a két holland férfitől, akik múlt hét kedden a Sziget Fesztiválon buktak le. Akkor a 21 éves és a 22 éves külföldi sátrában, valamint a csomagmegőrző széfjükben közel 2700 darab ecstasy tablettát, 128 gramm – előre porciózott – marihuanát, műanyag fiolában 451 darab marihuanás cigarettát, valamint a drog adagolásához és terjesztéséhez használt tasakokat találtak az egyenruhások. Az átkutatás során a két fia­tal csomagjában egy slusszkulcsot is találtak a nyomozók, de a dílerek nem akarták elárulni, hogy hol van a hozzá tartozó autó.

A rendőrök néhány nappal később a III. kerületben találták meg a Volkswagen Caddyt, amelyben további, közel négyezer darab ecstasy tablettát, körülbelül 15 kilogrammnyi (műanyag fiolába porciózott) marihuanát találtak. Így a két holland férfinál összesen húszezer adag kábítószer volt – foglalta össze a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A két díler előzetes letartóztatásban van.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.