Szentkirályi Alexandra is videóban köszönti az édesanyákat

A kormányszóvivő szívhezszóló videót osztott meg Facebook-oldalán Anyák napja alkalmából.

Forrás: Facebook/Szentkirályi Alexandra2020. 05. 03. 13:50
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Most vasárnap az édesanyákat ünnepeljük. Ők azok, akik velünk vannak életünk minden fontos pillanatában. Az első lépéseknél, örömben és bánatban, hétköznapokon és a nagy pillanatokban – ezekkel a szavakkal köszönti Facebook oldalára feltöltött videójában az édesanyákat Szentkirályi Alexandra.

– Ők mindig vigyáznak ránk és most nekünk is vigyáznunk kell rájuk. Mivel hetek óta távol vagyunk egymástól, most még nagyobb szükség van arra, hogy elmondjuk nekik, hogy fontosak, viszont ezekben a napokban ezt másképp kell megtennünk – hívja fel a figyelmet a kormányszóvivő arra, hogy a járványveszély időszakában különös körültekintéssel fejezzük ki hálánkat és szeretetünket.

– Sokat jelenthet egy kedves telefon, hagyhatunk az ajtó előtt egy csokor virágot, az unokák üzenhetnek egy színes festménnyel, vagy a házak járdáira rajzolt köszöntő is mosolyt csalhat az arcukra. Isten éltesse az édesanyákat most vasárnap, és minden nap!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.