Szijjártó különleges anyák napi segítségnyújtásra hívott fel

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter anyák napi Facebook-posztja az autista gyermeküket egyedül nevelő édesanyáknak való segítségnyújtásra hívta fel a figyelmet. 

Forrás: Facebook2020. 05. 01. 18:30
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az idei évben sajnos semmi nem olyan, mint ahogy megszokhattuk. Különösen így van ez az ünnepeinkkel. Május első vasárnapján az édesanyákat ünnepeljük. Sok esetben ezúttal is elmarad a személyes találkozás, ami sokunkat tesz szomorúvá. Vannak ugyanakkor olyan édesanyák, akik különös tiszteletet érdemelnek, és akiknek a mostani nehéz körülmények rendkívül komoly kihívásokat jelentenek.

A Strand Fesztivál Official, az Együtt az Autistákért Alapítvány és a MOL azért fogtak össze, hogy Anyák Napja alkalmából segítséget nyújtsanak az autista gyermeküket egyedül nevelő édesanyáknak. Ebből az alkalomból énekelték fel olyan nagyszerű énekesek a Mama, kérlek című dalt, mint Rúzsa Magdi, Lábas Viki, Horváth Tamás és Járai Márk.

Minél többen hallgatjuk meg a dalt, annál nagyobb lesz a támogatás mértéke, hiszen a MOL minden kattintás után 1 forinttal támogatja az akciót. Segítsünk együtt ezeknek az édesanyáknak! Egy klikk az egész – írta Szijjártó Péter.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.