Szijjártó Péter: Szégyellje magát Manfred Weber!

A miniszter szerint a védekezés segítése helyett a néppárti frakcióvezető a Fidesz eltávolításán dolgozott.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 03. 04. 9:31
null
Forrás: facebook.com/szijjarto.peter.official
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Manfred Weber az Európai Parlament legnagyobb frakcióját vezeti. Európában naponta emberek ezrei halnak meg és emberek tízezrei fertőződnek meg a koronavírus miatt. Az európai embereknek oltásra és lélegeztető gépekre van szükségük: ezek mentenek ugyanis életet.

Ebben a válsághelyzetben az Európai Parlament legnagyobb frakciójának vezetője mivel töltötte a munkaidejét? Nos, a legsikeresebb EPP-tagpárt eltávolítását szervezte, és az ehhez szükséges bürokratikus trükkökön agyalt” – írta csütörtök reggel a Facebookon közzétett bejegyzésében Szijjártó Péter.

A külgazdasági és külügyminiszter szerint itt az ideje, hogy feltegyük a kérdést: az Európai Parlament legnagyobb frakciójának a havonta sok ezer eurót kereső vezetője hány munkaórát töltött oltóanyagok beszerzésével vagy bármi mással, ami az európai emberek életének, egészségének, munkahelyének megvédéséhez szükséges?

„A választ mindannyian el tudjuk képzelni. Manfred Weber szégyellje magát!” – írta a tárcavezető, majd hozzátette, hogy jó, hogy végre nem tartozik olyan frakcióhoz a Fidesz, amit egy ilyen ember vezet.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.