Tarlós István célja hogy Budapest élhető, fejlődő, nyugodt város legyen

Tarlós István, a harmadik ciklusára készülő főpolgármester, a Fidesz-KDNP jelöltjének az a célja, hogy Budapest egy élhető, fejlődő, gyarapodó és nyugodt város legyen.

Forrás: MTI2019. 10. 13. 13:42
TARLS Istvn
Budapest, 2019. október 13. Tarlós István, a Fidesz-KDNP fõpolgármester-jelöltje és felesége, Nagy Cecília leadja szavazatát az önkormányzati választáson az Óbudai Waldorf Iskolában kialakított 60-as szavazókörben 2019. október 13-án. MTI/Máthé Zoltán Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tarlós István – miután vasárnap, felesége társaságában leadta szavazatát Óbudán – újságíróknak azt mondta: most az a tét, hogy határozott kezekben marad-e a főváros, vagy átvegye a helyét „egy határozatlan, tétova káosz”.

Hozzátette: össze kell hasonlítani, hogy mi volt a fővárosban 2010-ben és mi van ma.

Az önkormányzati választásról szóló híreinket IDE kattintva tekinthetik meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.