Telefonon keresik fel idős támogatóikat a kormánypártok

Azokat fogják felhívni, akiknek életkoruk alapján szükségük lehet segítségre vagy néhány jó szóra.

Munkatársunktól
2020. 11. 21. 13:56
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A koronavírus alapjaiban alakította át a mindennapjainkat, most mindnyájan a járvány elleni védekezéssel vagyunk elfoglalva, igyekszünk óvni szeretteinket, hozzátartozóinkat – mondta videónyilatkozatában Hollik István. A Fidesz kommunikációs igazgatója hozzátette, ezekben a nehéz időkben az odafigyelésnek, a figyelmességnek és a segítségnyújtásnak különös jelentősége van. Ezért a Fidesz–KDNP képviselői és önkéntes segítői a jövő hét elejétől kezdve fel fogják hívni telefonon azokat az idős támogatóikat, akik hozzájárultak a kapcsolattartáshoz, és életkoruk alapján szükségük lehet segítségre vagy csak néhány jó szóra. – Vigyázzunk egymásra és különösen figyeljük oda az idősekre, mert minden élet számít. Ha így teszünk, akkor együtt le fogjuk győzni a járványt – zárta üzenetét Hollik István.

[embed]https://www.facebook.com/FideszHU/posts/10160335692704307[/embed]

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.