Változik a budapesti tömegközlekedés az 1-es villamos új szakaszának átadásával

Forrás: MTI2019. 07. 09. 19:49
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megváltozik a budapesti tömegközlekedés rendje Dél-Budán az 1-es villamos Etele térig tartó meghosszabbítása miatt – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) kedden az MTI-vel.

Szerdától a 103-as busz a jelenleginél ritkábban közlekedik és elsőajtós felszállási rendet vezetnek be. A 901-es éjszakai járat útvonala szintén meghosszabbodik az Etele térig, a 937-es pedig a Máramaros utcától a Bécsi útig szintén 901-es jelzéssel jár, az ellenkező irányban azonban továbbra is 937-es jelzéssel közlekedik.

Az 1-es villamos vonalának meghosszabbítása 8,6 milliárd forintba került, a beruházást az unió 8 milliárd forinttal támogatta, az 1,7 kilométerrel hosszabb vonalon kedd délután indult meg a villamosközlekedés – írták.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.