Vécsey László: Sorsdöntő választás előtt áll az ország

Sorsdöntőnek nevezte a május 26-iki EP-választást Vécsey László fideszes képviselő szombaton Gödöllőn, aki szerint könnyen előfordulhat, hogy a település „betelepítési vagy bevándorlási célponttá válik”.

Forrás: MTI2019. 04. 27. 18:25
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Olyan képviselőket kell az Európai Parlamentbe küldeni, akik Magyarország érdekeit képviselik Brüsszelben, és nem fordítva – emelte ki a politikus a Fidesz-KDNP közös, Orbán Viktor miniszterelnök, Fidesz-elnök hétpontos programját támogató aláírásgyűjtési helyszínen.

Fontosnak nevezte, hogy az emberek lehetőséget kapjanak véleményük elmondására. A gödöllői kiállás és jelenlét pedig azért is különösen fontos, mert szerinte „köztudott, hogy a város polgármestere, Gémesi György bevándorláspárti, és a bevándorláspárti brüsszeli erőkkel együttműködve vagy összejátszva könnyen előfordulhat, hogy Gödöllő betelepítési vagy bevándorlási célponttá válik”.

Ezt mindenképp szeretnék megakadályozni, és felhívni a gödöllőiek figyelmét arra, hogy különösen veszélyben van a város – tette hozzá Vécsey László.

Beszámolt arról is, nagy aktivitást tapasztal az aláírásgyűjtő standnál.

Hozzátette: nemcsak a közterületeken vannak jelen, de otthonaikban felkeresve is szeretnék meghallgatni az emberek érveit vagy ellenérveit, illetve támogatást kérni Orbán Viktor hétpontos programjához.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.