Volner János: Lesz harmadik jobbikos, akit ki fognak csinálni

Politikai blöff a Jobbik megszűnése, mivel a 200 milliós ÁSZ-bírság nem veszélyezteti a párt működését, hiszen a Jobbik összesen 2,7 milliárd forintos összegből gazdálkodik – jelentette ki Volner János az ECHO TV Napi aktuális című műsorában. A Mi Hazánk Mozgalom politikusa szerint a Jobbik ki tudja fizetni ezt a bírságot, Sneider akciójának egyetlen célja az ellenzéki szavazók aktivizálása.

Forrás: ECHO TV2019. 02. 06. 17:33
null
Forrás: ECHO TV
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Jobbikon belül nagy belharcok vannak, folyamatosak a kiszivárogtatások, borzasztó látni, ami a pártban történik – jelentette ki Volner János.

A politikus megerősítette, hogy Staudt Gábor és Sneider Tamás után lesz harmadik jobbikos, akit belső információkkal próbálnak kicsinálni, ezt abból gondolja, hogy neki is küldtek a párton belülről kiszivárogtatott anyagokat, amiből ő már tudja, hogy ki lesz a következő, akit megbuktatnak.

Látható, hogy Sneider Tamás nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, emiatt őt „megpróbálják kinyírni a pártbeli ellenfelei.” Ezek mind belső körös beszélgetések, az egyik például a kommunikációs stábon belül zajlott – mondta a politikus. Hozzátette: a belső körökből kerülhettek ki Sneider esküvői felvételei is és Szávay István botrányos mondatai is.

Nem a kormánypárti újságírók szedik szét a Jobbikot, hanem párton belül szúrják egymást hátba, hogy különböző személyi pozíciókat megkapjanak

- hangsúlyozta a képviselő.

A teljes beszélgetés megtekinthető az ECHO TV weboldalán.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.