Billegő körzet: Homokszem a gépezetben, szerveződő ellenzék

A kormány által befogadott menekültek ügye vihet ugyan szavazókat a Fidesztől, de nem hoz automatikusan az ellenzéknek.

MN
2018. 01. 27. 14:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Homokszem került a kormánypárt kommunikációs gépezetébe – ezzel a felütéssel kezdődött a Billegő körzet második adása. Tóth Csaba (Republikon Intézet) szerint mintha elindult volna valami: míg év végén azt láttuk, hogy az ellenzék romokban, addig mára mind a Karácsony Gergely mögé felsorakozó baloldal, mind a Jobbik elkezdte összeszedni magát. Ember Zoltán Levente (Iránytű Intézet) viszont arra figyelmeztetett, hogy a kormány által befogadott menekültek ügye vihet ugyan szavazókat a Fidesztől, de nem hoz automatikusan az ellenzéknek. Ehhez továbbra is arra lenne szükség, hogy az ellenzéki pártok saját üzeneteiket tudják eljuttatni a választókhoz.

Nézze meg videónkat! 

###HIRDETES###

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.