A körzetek felében meg lehet mondani, ki a kihívó

Nyílt együttműködés híján is egyre aktívabb az ellenzéki pártok szavazótábora.

MN
2018. 03. 09. 18:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hódmezővásárhely hozott is változást, meg nem is – ezzel a megállapítással indult a Billegő körzet ötödik adása. Ahogy Ember Zoltán Levente, az Iránytű Intézet kutatásvezetője elmondta, Márki-Zay Péter győzelme pillanatnyi zavart okozott a Fidesz kommunikációjában. A kormánypárt azonban hamar úgy döntött, hogy még keményebben viszi tovább az eddig képviselt irányvonalat, és ezúttal apokaliptikus víziót rajzol fel a választóknak. A legelkötelezettebb szavazóit így valószínűleg el tudja vinni az urnákhoz, újakat viszont már nem nagyon nyerhet vele. Tóth Csaba, a Republikon Intézet stratégiai igazgatója úgy látja, hogy a Fidesz szavazótábora zárt és intakt, ezért nagyon sok múlik azon, mi történik az ellenzéki térfélen. Például azon, hogy a választók kit tartanak a Fidesz esélyes kihívójának saját körzetükben.

Nézze meg az adást! 

###HIRDETES### 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.