Az utolsó pillanatban mentették meg a járőrök az ugrani készülő férfit

A 39 éves férfi egy társasház kilencedik emeletéről próbált a mélybe ugrani.

MN
2017. 07. 12. 14:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Végzetes lépésre szánta el magát egy férfi egy miskolci társasházban szerdán. A kilencedik emeleti folyosó ablakából akarta levetni magát, csak a járőrök gyors helyzetfelismerésének volt köszönhető, hogy nem ért véget tragédiával az öngyilkossági kísérlet – írja a Police.hu.

A férfi épp elrugaszkodott, ám a kiérkező rendőröknek még sikerült a derekánál megragadniuk, illetve elkapták a férfi karját, és visszahúzták a folyosóra.

A járőrök a 39 éves férfi élettársának bejelentésére érkeztek a helyszínre, a nő jelezte a telefonban, hogy a párja öngyilkosságra készül. Boér Balázs rendőr törzsőrmester, Danyikó József és Vidra Tamás rendőr őrmester, valamint Guba Pál próbaidős rendőr őrmester lélekjelenléte és gyors helyzetfelismerése elengedhetetlen volt az életmentéshez.

A rendőrök mentőt hívtak a férfihoz, majd kórházba szállították.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.