Elfogták a szombathelyi börtönből megszökött rabot

A férfit a bejelentés után három órával megtalálták.

MN
2017. 07. 12. 13:19
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Korábban beszámoltunk arról, hogy szerdán, a délelőtti órákban, munkavégzés közben engedély nélkül távozott egy elítélt a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet közelében található hulladékválogató üzemből.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság, a szombathelyi rendőrkapitányság és a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársai haladéktalanul megtették az elsődleges intézkedéseket a szökésben lévő személy mielőbbi megtalálásáért. Az összehangolt tevékenység eredményeként a bejelentést követő három órán belül Szombathely határában fogták el a 23 éves férfit – írja a Police.hu.

A tájékoztatás szerint a férfival szemben fogolyszökés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a szombathelyi rendőrkapitányság. A rendőrök a szökött rabot előállították, utána átadják a büntetés-végrehajtási intézet munkatársainak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.