Ferencvárosban fogták el az öt éve bujkáló férfit

A román állampolgár nevet változtatott, és rendszeresen cserélte autóit.

MN
2017. 07. 14. 5:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ferencvárosban fogták el azt a körözött román állampolgárt, aki új néven, öt évig bujkált a hatóságok elől – írja a Police.hu.

A budapesti nyomozók a Terrorelhárítási Központ Műveleti Igazgatóságával együttműködve csütörtökön 10 óra 5 perckor a főváros IX. kerületében, a Nádasdy utcában egy társasház parkolójában fogták el a 37 éves B. Lorandot, aki éppen az élettársát vitte dolgozni.

A rendőrség tájékoztatása szerint a román állampolgár ellen még 2012 szeptemberében a Pápai Rendőrkapitányság adott ki elfogatóparancsot csalás miatt. A férfi a körözés kiadása után Romániában nevet változtatott, és a bujkálás alatt a lakóhelyeit és az autóit is rendszeresen cserélte.

Elfogását követően a férfit a rendőrök a IX. kerületi rendőrkapitányságára előállították, majd őrizetbe vétele mellett a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.