Gyerekeket késeltek meg, egy tiszalöki férfit keresnek

Emberölési kísérlet miatt körözik a tiszalöki férfit, aki a gyanú szerint volt élettársát és annak három gyerekét is megkéselte.

MN
2017. 07. 12. 7:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Körözést adott ki a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság egy 32 éves tiszalöki férfi ellen: Sz. Zsolt a gyanú szerint július 12-én hajnalban bement volt élettársa lakóházába, és egy késsel megszúrta a 37 éves nőt, valamint a nő gyerekeit – egy 13 éves fiút, egy 15 éves és egy 18 éves lányt. 

A támadó ezután ismeretlen helyre menekült, a rendőrség nagy erőkkel keresi, és megtalálásához a lakosság segítségét is kéri. A keresett férfi körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú, fülei elállóak, haja barna és rövidre nyírt. A bűncselekmény elkövetésekor kék színű nadrágot és piros színű pólót viselt.

Aki tud a férfi hollétéről, hívhatja a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-42/524-600 telefonszámon. A bejelentő névtelensége megőrizve is telefonálhat az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán vagy a 107, 112 központi segélyhívó-számok valamelyikén.

Nem kizárt, hogy a gyanúsítottnak más ügyben is felelnie kell majd a rendőrség előtt: Facebook-oldalán közzétett bejegyzése szerint ugyanis május 11. óta „bonyolult kapcsolatban van\" egy kiskorúnak tűnő lánnyal, akivel intim helyzetben látható az oldalon közzétett fotón is.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.