Késes rablót kapcsolt le egy békéscsabai férfi Floridában

A tolvaj épp a bolt bevételével menekült, amikor a magyar férfi elgáncsolta és a földre lökte.

MN
2017. 07. 11. 6:39
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Késes rablót tepert a földre egy floridai üzletben Márton György. A tolvaj épp a kasszával menekült, amikor a békéscsabai férfi rávetette magát, és feltartóztatta a rablót – írja a Blikk.

Márton a lapnak azt mondta, bár váratlanul érte, nem habozott sokat, nem is lett volna ideje átgondolni a helyzetet: „azonnal elgáncsoltam, majd a nyakát szorítva a földhöz szegeztem, szorítottam, ahogyan csak bírtam”. Nem sokkal később pedig egy idősebb és egy fiatalabb vásárló férfi szaladt még oda, hogy segítsen addig, míg a rendőrök ki nem érnek.

A beszámoló szerint a sikeres akciót tapssal ünnepelték az üzlet dolgozói és vásárlói, a rendőrök pedig gratuláltak Mártonnak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.