Kiskorút molesztálhatott egy idős mindszenti férfi

A gyanúsított kerti munkákkal bízta meg a gyerekeket, de többet akart a fűnyírásnál.

MN
2017. 07. 27. 11:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Őrizetbe vettek a hódmezővásárhelyi rendőrök egy 66 éves férfit, aki a gyanú szerint kiskorú sérelmére követett el bűncselekményt Mártélyon – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön az MTI-t.

Szabó Szilvia közölte, a mindszenti férfival szemben 14 év alatti sértett sérelmére elkövetett szexuális kényszerítés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A rendőrök a gyanúsítottat őrizetbe vették és kezdeményezték az előzetes letartóztatását. A szóvivő nem árult el további részleteket az ügyről, a Délmagyarország azonban úgy tudja, az idős férfi visszaesőnek számít: fiúkat keresett, akiket ház körüli munkákkal, fűnyírással bízott meg, aztán zaklatni kezdte őket. 

Az egyik esetben egy a 12 éves gyerek volt az áldozat: az első napi munkát kifizette a férfi, aztán közölte, másnap egy közeli településre mennek, és ott is fognak aludni. A fiú később sms-t küldött haza, hogy nem akar tovább ott maradni: a férfi megsimogatta a hasát, belenézett a nadrágjába, majd amikor a fiú zuhanyozott, bement hozzá a fürdőszobába, meztelenül.

Az ügyből eljárás is lett, de a lap szerint a rendőrség nem ezért, hanem egy újabb zaklatási ügy kapcsán fogta el a gyanúsítottat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.