Lopás miatt fogták el, de megszökött a rendőrőrsről

Csaknem hárommillió forint értékben loptak nyergeket és kantárokat egy csömöri lovardából.

MTI
2017. 07. 26. 19:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Előállítás közben megszökött egy férfi a kistarcsai rendőrőrsről szerdán – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

Beluzsárné Belicza Andrea elmondta, a 39 éves férfit lopás miatt fogták el és állították elő a kistarcsai rendőrök. Az intézkedés során a gyanúsított megszökött a rendőrőrsről, még keresik.

A Police.hu szerdai közleménye szerint büntetőeljárás indult ismeretlen tettes ellen, aki csaknem hárommillió forint értékben lopott nyergeket és kantárokat egy csömöri lovardából még június végén.

A bűncselekmény elkövetésével összefüggésben délután a nyomozók tanúként hallgatták ki J. Zs.-t, akiről kiderült, hogy több hatóság is körözi.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.