Meghalt egy férfi egy budapesti akvaparkban

Egy 74 éves férfi vesztette életét a VI. kerületi élményfürdőben. Szívinfarktust kapott.

MN
2017. 07. 26. 15:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy 74 éves férfi vesztette életét egy budapesti, IV. kerületi akvaparkban – írja a 24.hu, korábban a portál egy hatvanéves férfi haláláról számolt be.

Az Országos Mentőszolgálat a portál megkeresésére közölte: a mentők egy IV. kerületi fürdőben egy idős férfi laikusok által megkezdett újraélesztését folytatták, a beteg a szakszerű beavatkozás ellenére életét vesztette.

Cikkünk megjelenését követően az Aquaworld közleményt adott ki, azt írták: „az élményfürdőben egy 74 éves férfi fürdővendégünk az óriáscsúszdák érkező medencéjébe eszméletlen állapotban érkezett. Az újraélesztés azonnal megkezdődött, amit helyszínre érkező mentősök folytattak. A vendég életét sajnos nem sikerült megmenteni.”

Hozzátették: a helyszíni orvosszakértői vizsgálatok alapján a férfi szívinfarktust kapott. A jelenlegi információk szerint emberi mulasztás és technikai hiba nem történt. A helyszínen tartózkodó hozzátartozóknak az Aquaworld munkatársai minden segítséget megadtak. Az élményfürdő a helyszínelést követően a megszokott üzemrend szerint folytatta működését.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.