Sokkolóval ártalmatlanították a biztonsági őrt, több milliót raboltak

Autóval vitték el a páncélszekrényt egy pölöskei üzemből. A rendőrök elfogták a két férfit.

MN
2017. 07. 14. 13:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elfogtak a zalaegerszegi rendőrök két férfit, akik a gyanú szerint több tízmillió forintot raboltak el egy zalai üzemből – írja a rendőrség honlapján.

A 27 éves és a 40 éves gyanúsított június 25-én éjfélkor bement egy pölöskei üzem területére. Miután megütötték és megrúgták a biztonsági őrt, egy elektromos sokkolóval a földre kényszerítették. Végül pedig megkötözték.

Ezután az irodahelyiségből a telephelyen parkoló teherautóval elvitték a páncélszekrényt, melyben több tízmillió forint készpénz volt. A nyomozók a lopott járművet egy közeli erdőben találták meg.

A két gyanúsítottat – egy nemesrádói és egy zalaszentmihályi férfit – csütörtökön elfogták, majd őrizetbe vették. A Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon rablás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.