Súlyos hármas karambol Nagykőrösnél

Egy személyautó és két tehergépkocsi ütközött össze a 441-es úton. Teljes az útzár.

MN
2017. 07. 10. 6:08
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy személyautó és két tehergépkocsi ütközött össze a 441-es úton, Nagykőrösnél hétfő reggel – közölte a rendőrség a honlapján. A 21-es kilométernél történt balesetben többen megsérültek.

A balesethez a ceglédi hivatásos és a nagykőrösi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták – írja honlapján a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A baleset sérültjei közül egy ember állapota életveszélyes, és négy-öt a súlyos sérült. A fővárosba és vidéki kórházakba vitték az embereket – közölte Golopencza Pál, az Országos Mentőszolgálat szolgálatvezetője az M1 csatornán.

Vattainé Székely Noémi, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtügyeletese az MTI-nek elmondta, több szabálytalanságot is észleltek a baleset helyszínén. A személyautóban öt helyett hét ember utazott, köztük egy gyerek, de a kötelező biztonsági ülést nem használták. Az egyik kisteherautó pedig a platóján szállított – szintén szabálytalanul – mezőgazdasági idénymunkásokat. A sajtóügyeletes elmondta, hogy a Nagykőrösi Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

Hétfőn reggel több baleset is történt. Az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 41-es kilométerszelvénynél, Aszód és Bag térségében egy autóbusz átszakította a szalagkorlátot és árokba hajtott. A balesetben 22-en sérültek meg.

Az 5-ös számú főút 91-es kilométerszelvénynél a rendőrség tájékoztatása szerint 8 óra 20 perckor – eddig tisztázatlan körülmények között – öt gépjármű ütközött össze, a baleset következtében senki sem sérült meg.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.