Bíróság elé kerül a gyerekekre fegyvert fogó férfi

Nem tetszett neki, hogy a gyerekek a garázsok tetején játszanak, ezért elővette a légpuskáját.

MN
2017. 08. 24. 8:29
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vádat emeltek az ellen a 64 éves tatabányai férfi ellen fegyverrel fenyegette meg aki a szerinte hangosan játszó gyerekeket, majd többször is a három kisfiú felé lőtt – írja a Kemma. A Tatabányai Járási és Nyomozó Ügyészség személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétsége miatt emelt vádat a a férfival szemben.

A három kisfiú gyakran játszott a garázssor tetején, emiatt a férfi már többször rájuk szólt. 2016 júliusában egy délután szintén a garázssor tetején, illetve egy használaton kívüli tetőtéri helyiségben játszottak. A férfi rájuk szólt, de a gyerekek nem fogadtak szót, ezért elővette a légfegyverét.

A gyermekektől mintegy tíz méterre, a garázsának tetején állva a fegyverét csattogtatta, valamint a légfegyverbe rizsszemeket töltve több alkalommal a gyerekek irányába lőtt azért, hogy rájuk ijesszen. A gyerekek félelmükben felhívták a rendőrséget, a kiérkező járőrök a férfit elfogták, ő pedig beismerte a bűncselekmény elkövetését.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.