Dizájnerdrogtól lettek többen rosszul, egy férfi meghalt

A haláleset kapcsán nem merült fel idegenkezűség gyanúja.

MN
2017. 08. 20. 16:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A lap szerint a mentők értesítették a rendőröket, hogy több, zavartan viselkedő embert szállítottak kórházba a fővárosban. A Budapesti Rendőr-főkapitányság a 24.hu megkeresésére közölte, a jelzések alapján új pszichoaktív anyaggal visszaélés gyanúja miatt indult nyomozás, egyelőre ismeretlen tettes ellen.

Állítólag nem sokkal délelőtt 11 előtt egy járőr a Stadionoknál, a Hungária körúton egy földön fekvő embert talált, aki nem mutatott életjeleket, a kiérkező mentők pedig már nem tudtak rajta segíteni.

A haláleset kapcsán nem merült fel idegenkezűség gyanúja, a körülményeket közigazgatási eljárásban vizsgálják, a 24.hu pedig úgy tudja, azokat, akik rosszul lettek, ugyancsak a Stadionok környékéről vitték el a mentők. Vélhetően – ahogy az a rendőrség közleményéből is sejthető – az érintettek dizájnerdrogot fogyaszthattak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.