Elfoghatták az orosz erőemelő bajnokot agyonverő férfit

Egy mma-sportoló ölhette meg a világ- és Európa-bajnok Andrej Dracsovot.

MTI
2017. 08. 21. 4:56
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elfogta az orosz rendőrség Andrej Dracsov erőemelő világ- és Európa-bajnok feltételezett gyilkosát – közölte belügyi forrásokra hivatkozva vasárnap éjjel az AmurMedia hírügynökség. A gyanúsított nevét hivatalosan nem közölték.

Dracsov egy habarovszki szórakozóhelyen vasárnap a hajnali órákban szóváltásba keveredett, majd összeverekedett egy másik vendéggel, aki egy forgórúgással leterítette a sportolót, majd többször is megütötte a fekvő áldozat fejét, mielőtt lefogták volna. A 32 éves világbajnok a kórházban belehalt sérüléseibe.

Az eset világszerte nagy feltűnést keltett, mert a végzetes verekedésről készült videofelvételek felkerültek az internetre.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.