Fiatal fiú bántalmazott egy buszsofőrt Nógrád megyében

A gyanú szerint hasba rúgta, majd ököllel megütötte a sértettet.

MN
2017. 08. 01. 8:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt hallgattak ki egy 16 éves fiút a bátonyterenyei rendőrök – írja a Police.hu.

A nyomozás adatai alapján a fiatalkorú hétfőn az éjszakai órákban Bátonyterenye belterületén, a Rákóczi úton egy sörösdobozzal megdobta az arra menetrend szerint közlekedő autóbuszt. A buszvezető – a gépjármű megállítását követően – kérdőre vonta a gyanúsítottat, aki a sofőrt egy alkalommal hasba rúgta, majd ököllel az arcán megütötte. A sértett a bántalmazás következtében nem sérült meg. 

A rendőrök a fiatalkorút a bejelentést követően elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.