Drogkereskedőkre csapott le a rendőrség Nógrád megyében

A 27 éves férfi a lakásán árult különböző kábítószert több magyarországi és szlovákiai vevőknek.

MTI
2017. 09. 21. 10:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elfogta a rendőrség egy Nógrád megyei drogkereskedő csoport ötödik tagját is; a dílerek a megye nyugati részén értékesítettek kábítószert magyarországi és szlovákiai vevőknek – közölte a megyei rendőr-főkapitányság csütörtökön az MTI-vel.

A 27 éves nógrádmarcali férfi a lakásán és egy másik helyi ingatlanban több éve árult különböző – por, kristály, zöld növényi törmelék – állagú kábítószert több magyarországi, illetve szlovákiai embernek. A drogokat a két ingatlanban adagonként kicsomagolva tartotta.

A keddi házkutatás során az értékesítéshez szükséges eszközöket is lefoglaltak. A férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Négy társát – egy 36 éves szandai férfit, egy 41 éves dejtári nőt, egy 32 éves balassagyarmati férfit és egy 25 éves balassagyarmati nőt – még augusztus végén elfogták, közülük hárman már előzetes letartóztatásban vannak.

A nyomozás adatai szerint a 36 éves szandai gyanúsított 2014-től adott át narkotikumot többeknek, hogy Dejtáron, Patakon, Balassagyarmaton és Érsekvadkerten továbbértékesítsék, de maga is részt vett a terjesztésben. A dejtári nő januártól a lakásán értékesített drogot. A 32 éves balassagyarmati férfi és élettársa a múlt évtől értékesített kábítószert az otthonában, továbbá Dejtáron és Rétságon.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.