Drogkereső kutyával mentek a rendőrök a Hős utcába

A Kabala nevű holland juhászkutya ki is szagolta az anyagot, egy 38 éves nőt előállítottak.

MN
2017. 09. 12. 4:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ismét kábítószer miatt állítottak elő egy embert a budapesti Hős utcából, amelyről már a Magyar Nemzet is többször beszámolt mint a fővárosi drogkereskedelem egyik központjáról. Ezúttal egy 38 éves nőt igazoltattak a X. kerületi járőrök, de nem volt nála igazolvány, ezért Hős utcai lakásába kísérték.

Az igazoltatás közben a lakásban az egyenruhások drogfogyasztás jeleit látták – írják a rendőrség honlapján –, ezért a helyszínre hívták a nyomozókat, illetve egy kábítószer-kereső kutyát. A Kabala nevű holland juhászkutya végül 6 gramm kábítószergyanús fehér port és 46 gramm kábítószergyanús növényi törmeléket talált a lakásban, amit a nyomozók lefoglaltak.

D. Andreát a rendőrök a helyszínen elfogták, és a kerületi rendőrkapitányságon előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Vele szemben kábítószer-birtoklás bűntett elkövetése miatt indítottak büntetőeljárást.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.