Felsővezetéknek ütközött egy mentőhelikopter Őrbottyánban

Egy férfit szállított volna, akit autó ütött el.

MTI
2017. 09. 25. 19:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felsővezetéknek ütközött egy mentőhelikopter Őrbottyánban hétfő délután – tudta meg a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől az MTI. Vajta Szilvia rendőrségi sajtóreferens közlése szerint a mentőhelikopter egy közúti baleset sérültjéért érkezett a településre. A gép felszállása közben rotorja leszakította a felsővezetéket, s az megsebesített egy nőt. A helikopter a helyszínen maradt, a sérülteket mentőautó vitte kórházba.

Az M1 tudósítója azt mondta: a műszaki mentés jelenleg is tart, a baleset körülményeit vizsgálják. Úgy tudni, a helikopter rotorja annyira összeroncsolódott, hogy Németországból kell alkatrészt hozni. A helyszínen végzik el a szerelést, de várhatóan csak kedden végeznek a munkával.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a honlapján este azt írta: a leszakadó elektromos kábel egy közelben tartózkodó 63 éves nőnek okozott sérülést.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője az MTI érdeklődésére elmondta, hogy a mentőhelikopter egy férfit szállított volna, akit autó ütött el. Mindkét sérültet mentőautó vitte kórházba.

Az eset körülményeit a Váci Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya vizsgálja – írta a rendőrség.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.