Hetven késszúrással ölték meg a fiatal férfit

Eljárás folyik egy 31 éves férfi ellen.

MN
2017. 09. 09. 13:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság életvédelmi osztálya emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 31 éves férfi ellen. 

Korábban bejelentés érkezett a rendőrségre, amely szerint 2017. május 17-én újbudai tartózkodási helyéről eltűnt egy fiatal férfi. A körözési eljárás során felmerült annak a gyanúja, hogy bűncselekmény áldozata lett.

A BRFK életvédelmi osztályának nyomozói tetemkereső kutya segítségével 2017. szeptember 4-én Budapest XI. kerületében egy fás, bokros területen elásva találták meg az eltűnt személy holttestét. A helyszínelés során megállapították, hogy a férfit brutális módon ölték meg, testén hetven késszúrás található.

A nyomozók 2017. szeptember 7-én a reggeli órákban saját lakásában elfogták a 31 éves, budapesti V. Zsoltot, aki a gyanú szerint megölte az eltűnt férfit. V. Zsoltot a nyomozók előállították a BRFK épületébe, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek előzetes letartóztatása indítványozására.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.