Kocogók kapták el a nőverő rablót

A férfi egy Combinón zsákmányolt telefont, fellökte a tulajdonosát is. Menekülni próbált, de a margitszigeti kocogók gyorsabbak voltak.

MN
2017. 09. 22. 5:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pillanatokon belül elfogták a 23 éves kisari férfit, aki a rendőrség szerint csütörtök reggel a 6-os villamoson kirabolt egy nőt.

A gyanúsított a margitszigeti megállónál kapta ki áldozata kezéből a telefont, és amikor a sértett megpróbálta visszaszerezni a mobilját, a rabló a földre lökte.

A nő segélykiáltásait meghallotta három kocogó is: a rabló nyomába eredtek, és lekapcsolták a férfit, majd visszatartották a rendőrök érkezéséig.

A gyanúsítottat ezután a XIII. kerületi kapitányságra vitték, és rablás miatt indult ellene eljárás – várhatóan rövid időn belül bíróság elé kerül.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.