Robbantással fenyegette volt élettársa gyerekeit egy létavértesi férfi

A ház egyik ablakán jutott be a házba, és elvágta a tűzhely gázcsövét.

MN
2017. 09. 26. 9:46
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csütörtökön 21 óra körül tett bejelentést egy nő a rendőrségre arról, hogy volt élettársa bejutott létavértesi házába és az éppen hazaérkező gyerekeit azzal fenyegette, hogy felrobbantja az épületet – írja a Police.hu.

A rendőrök rövid időn belül a helyszínre mentek, ahol elfogták a helyi férfit, akit előállítottak és gyanúsítottként hallgattak ki.

A nyomozás adatai szerint D. Imre a családi ház egyik ablakát benyomva jutott be az ingatlanba, ahol elvágta a tűzhely gázcsövét és az időközben hazaérkező fiatalokat azzal fenyegette, hogy felrobbantja a házat. A gyerekek nem mertek bemenni a házba, a férfi rövid idő elteltével egy gázpalackkal a kezében kiment az utcára, ahol tovább fenyegetőzött. A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság a 26 éves gyanúsítottal szemben közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.