Sorozatbetörőt fogtak el Újbudán

A férfi az elmúlt időszakban három lakásbetörést, egy gépkocsilopást, valamint sikkasztást követett el.

MN
2017. 09. 16. 8:29
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elfogtak az újbudai rendőrök egy férfit, aki az elmúlt időszakban összesen három lakásbetörést, egy gépkocsilopást, valamint sikkasztást követett el – írja a Police.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a harmincéves budapesti B. Tamás 2017. augusztus 16-án reggel bemászott egy újbudai lakás ablakán, majd két laptopot, egy mobiltelefont és egy autó kulcsát is ellopta. Ezt követően lement a ház elé, beült az ott parkoló Alfa Romeóba, és elhajtott vele.

A rendőrök 2017. augusztus 28-án megtalálták az ellopott autót a Kelenföldi pályaudvar parkolójában. Az újbudai rendőrök a bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként azonosították B. Tamást, és elrendelték a körözését, majd csütörtök délután elfogták egy újbudai lakásban.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi kapitányságának nyomozói – őrizetbe vétel mellett – gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, amelynek során B. Tamás további két lakásbetörést, valamint egy sikkasztást is beismert. A rendőrök előterjesztést tettek a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.