Verekedés miatt állították le az 1-es villamost

Egy férfi és egy nő el akarta lopni egy utas pénztárcáját. Most már zavartalan a forgalom.

MN
2017. 09. 21. 15:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Többen összeverekedtek az 1-es villamos vonalán, a Vajda Péter utcai megállónál csütörtökön – tudta meg a 24.hu a Budapesti Rendőr-főkapitányságtól.

Azért alakult ki a dulakodás, mert egy nő és egy férfi megpróbálta ellopni egy utas pénztárcáját.

A hatósági intézkedés miatt a villamos nem közlekedett egy ideig a Népliget és a Puskás Ferenc Stadion között.

A gyanúsítottakat elfogták és előállították, elszámoltatásuk folyamatban van.

Mint arról lapunk többször is beszámolt, az 1-es villamos vonalán szinte megszokottnak számítanak az ehhez hasonló atrocitások. Rendszeres volt az is, hogy a dizájnerdrogosok már a villamoson elkészítették a herbálos (biofüves) cigarettát, ordítoztak, vagy az utasoktól kéregettek.

Augusztus közepe óta fokozott a rendőri jelenlét ezen a szakaszon, ezért másfél hétig viszonylagos rend volt az 1-es villamos vonalán, eltűntek vagy őrizetbe kerültek a Hős utcai drogtanya kábítószer-használói és -árusai is. Ám ha egy kicsit is lankad az egyenruhások figyelme, és nem állnak rendőrök a megállókban, kirajzanak a szerhasználók az utcákra.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.