160 milliós heroinszállítmányt buktattak le Tompán

A több mint tíz kilogramm kemény drog egy Mercedes-Benz kardánalagútjából került elő.

MN
2017. 10. 28. 6:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hatalmas értékű drogszállítmányt buktattak le csütörtök éjjel a tompai határátkelőt ellenőrző rendőrök: két albán férfi szeretett volna átlépni a határon, de állítólag gyanúsan viselkedtek, ezért alaposan átvizsgálták autójukat.

A Mercedes-Benz ellenőrzése során kiderült, hogy a fenéklemezen a nyitott kardánalagutat behegesztették, ezzel rejtekhelyet alakítva ki.

A rendőrök itt összesen húsz darab barna poros csomagot találtak – a helyszínen elvégzett gyorsteszt szerint a több mint 10,7 kilogrammos szállítmány heroin volt, amelynek feketepiaci értéke eléri a 160 millió forintot.

A Nemzeti Nyomozó Iroda kábítószer birtoklásának gyanújával indított eljárást az albán állampolgárok ellen, akik hamarosan előzetes letartóztatásba kerülhetnek.

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.