Az erdőben eltűnt idős pár női tagját is holtan találták

A 72 éves asszony is életét vesztette.

MN
2017. 10. 25. 12:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Életét vesztette az a 72 éves asszony, aki férjével együtt vasárnap tűnt el Salgótarján közelében – tudta meg a 24.hu a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságtól. Nágel Tamás százados közölte, hogy az elhunyt asszonyra néhány száz méterre bukkantak rá attól a helytől, ahol férje holttestét korábban megtalálták. A portál azt írja, az eddigi adatok szerint nem történt bűncselekmény, vagyis a halálesetek kapcsán közigazgatási eljárás folyik.

Az áldozatok még vasárnap 11 óra körül indultak el salgóbányai szálláshelyükről a Medves-fennsíkra, de nem értek vissza. Keresni kezdték őket, majd a férfi holttestét kedden megtalálták egy erdős részen.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.