Biciklivel tekert az autópályán egy szír férfi, Budapestre akart menni

Lekapcsolták a hajdúböszörményi rendőrök a 23 éves férfit, aki a zöldhatáron jött át, és ellopott egy kerékpárt.

MN
2017. 10. 11. 18:39
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szabálysértési őrizetbe került az a szír állampolgár, aki biciklivel akart Budapestre menni az M35-ös autópályán – írja a Police.hu.

Még kedden igazoltattak a hajdúböszörményi autópálya-alosztály járőrei egy kerékpáros férfit, aki szír állampolgárnak vallotta magát, azonban magyarországi tartózkodásának jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudta igazolni. Ezért a 23 éves férfit előállították a biharkeresztesi határrendészeti kirendeltségen, ahol gyorsított bírósági eljárás lefolytatásának céljából szerdán őrizetbe vették.

A külföldi Magyarország területére a zöldhatáron jött át, majd Nagykerekinél magához vett egy őrizetlenül hagyott biciklit, és azzal akart Budapestre menni.

A férfival szemben jármű önkényes elvétele és tiltott határátlépés szabálysértés elkövetése miatt indult eljárás.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.