Elfogták a férfit, aki késsel támadt egy postásra Nyíregyházán

A feltételezett tettest rövid időn belül azonosították és bűnügyi őrizetbe vették.

MN
2017. 10. 13. 5:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették azt a férfit, aki a gyanú szerint csütörtökön késsel sebesített meg egy postást Nyíregyházán.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi a Vasvári Pál utca 5. szám alatti társasház lépcsőházának előterében támadta meg a postai kézbesítőt, aki könnyű sérüléseket szenvedett. Az elsődleges adatok szerint támadása arra irányult, hogy készpénzt szerezzen. Mivel a sértett aktívan ellenállt, a gyanúsított végül értékszerzés nélkül elmenekült a helyszínről. A rendőrök a bejelentést követően széleskörű adatgyűjtést végeztek, melynek eredményeként rövid időn belül azonosították a feltételezett tettest, és Nyíregyházán elfogták.

A rendőrség rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a huszonhat éves, nyíregyházi D. Dávid ellen – írja a Police.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.