Ez a fiatal fiú önthette le savval a 31-es busz ülését

Augusztusban egy nő égési sérüléseket szenvedett a combján a maró anyag miatt.

Garamvölgyi Flóra
2017. 10. 02. 14:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy fiatal, 17-21 év körüli férfit keresnek a budaörsi rendőrök, aki augusztus 21-én este feltehetőleg valamilyen maró anyaggal öntötte le az 40B busz ülését. A helyre nem sokkal ezután egy László nevű férfi ült le, és néhány másodperc múlva érezte is, hogy átnedvesedik a nadrágja. A Budaörsi lakótelep végállomásán szóltak a buszsofőrnek, aki a férfi sérüléseit látva azonnal mentőt hívott.

Korábban a 31-es buszon történt hasonló eset, ahol egy Kornélia nevű hölgy gyanútlanul leült a savval átitatott ülésre, amelytől súlyos égési sérüléseket szenvedett a combján. 

A közlekedési társaság kamerája rögzítette a gyanúsítottat, aki a felvételek szerint átlagos testalkatú, körülbelül 165-175 centiméter magas és rövid, sötét hajú. Az elkövetés idején fekete színű rövid ujjú pólót, kék térdnadrágot és fekete színű Adidas feliratú hátizsákot és fekete-fehér színű sportcipőt viselt – írja a 24.hu.

A Budaörsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri a fényképeken látható ismeretlen személyt vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.