Halálos gázolás Encs és Gibárt között

A sofőr segítségnyújtás nélkül hajtott tovább.

MTI
2017. 10. 21. 12:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Halálos gázolás történt szombat reggel Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, az Encs és Gibárt közötti úton. A rendőrség a baleset ügyében a lakosság segítségét kéri, és szemtanúk jelentkezését várja.

A rendőrség honlapjára feltett közleményben az áll, egy feltehetően fehér színű, Ford Transit típusú jármű ütötte el a 39 éves abaújszántói férfit, aki az árokba esett, és a helyszínen meghalt. A sofőr elhajtott a helyszínről anélkül, hogy meggyőződött volna arról, megsérült-e az illető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság segítségnyújtás halált okozó elmulasztása bűntett gyanúja miatt indított nyomozást.

Azt kérték, hogy ha valakinek az esettel vagy a jármű vezetőjével kapcsolatban bármilyen információja van, akkor hívja a megyei rendőr-főkapitányságot a 06-46-514-506-os telefonszámon, tegyen bejelentést a Telefontanú ingyenesen hívható 06-80-555-111-es számán, vagy a 107-es és a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.