Halálos gázolás miatt késnek a vonatok a dunaújvárosi vonalon

A baleset Rácalmás és Dunaújváros között történt.

MN
2017. 10. 09. 16:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A dunaújvárosi vonat Rácalmás és Dunaújváros között halálra gázolt egy embert a  Mávinform tájékoztatása szerint. A vonatok helyett vonatpótló buszok szállítják az utasokat A Budapest–Pusztaszabolcs–Dunaújváros-vonalon, ezért 30-40 perces késésekre kell számítani. A miskolci vonalon szintén baleset történt. A Novajidrány és Hidasnémeti között a Miskolcról érkező személyvonat ütközött össze egy teherautóval, működő fénysorompóval ellátott vasúti átjáróban. A balesetben nem sérült meg senki. Ezen a szakaszon is pótlóbuszok viszik az utasokat, nekik is 30-40 perccel hosszabb menetidőre kell számítaniuk a Miskolc–Hidasnémeti-vonalon.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.