Holttestet találtak a Dunából kiemelt autóban

A Kisalföld azt írja, egy eltűnt fiú holtteste volt a járműben. A rendőrség kizárta az idegenkezűséget.

MN
2017. 10. 18. 14:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lakossági bejelentés érkezett a rendőrségre szerdán 10 óra 50 perckor arról, hogy Győrben, a Mosoni-Dunában egy jármű látható elmerülve. A rendőrök megállapították, hogy a bejelentés valós, és a gépkocsi kiemelését követően a járőrök egy holttestet találtak a járműben. A rendőrség az autó elmerülésének és a haláleset bekövetkezésének körülményeit vizsgálja – írta a Police.hu.

 

Kisalföld információi szerint egy márciusban, Győrben eltűnt fiú testét találták meg az elsüllyedt autóban. A Győr+ úgy tudja, egy Opel Astra típusú személygépkocsit találtak.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság megkeresésünkre közölte, hogy a helyszínen kizárták az idegenkezűséget, bűncselekményre utaló körülményt nem tártak fel, így a haláleset körülményeit a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja. Hozzátették, hogy a megtalált személy személyazonosságára vonatkozóan nem áll módjukban tájékoztatást adni.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.