Két holttestet emeltek ki a Balatonból, egy embert még keresnek

Egy eltűnt horgászt holtan találtak meg, és kiemeltek egy hosszabb ideje a vízben levő holttestet.

MN
2017. 10. 11. 18:46
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két eltűnt horgász miatt hívták a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának (VMSZ) központját Balatonedericsről. A két horgászt hiába várták, nem jöttek ki csónakjukkal a partra. A két embert a Balatoni Vízi Rendészeti Kapitányság munkatársai kezdték keresni, egyiküket a vízen lebegve találták meg már holtan.

A másik férfi kutatását a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának Búvárszolgálata munkatársai jelenleg is folytatják. A két férfi csónakját üresen találták meg.

Ezzel egy időben egy másik jelzést is kaptak a vízimentők a vízi rendészettől: egy horgász Tihany–Sajkodhoz közel, a nádas szélén egy holttestet látott a vízen lebegni. A fürdőruhás, hosszabb ideje a vízben levő ismeretlen férfi holttestét kiemelték és a partra vitték.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.